Reisverslag USA 2006

California-Nevada-Arizona-utah van Kiki,Shawnee & Patrick 22 july tm 14 aug 2006

Tuesday, July 25, 2006

San diego 23 july

San diego 23 july

Na heerlijk als een blok in slaap te zijn gevallen, werd ik wel om 06.00 alweer wakker. Het bed heerlijk maar ik kon de slaap niet meer pakken. Toen ben ik maar alvast begonnen aan het schijven van de weblog. na het ontbijt nam herman (waar we logeren) ons mee voor een rond rit door San Diego. Wat is er beter om van een insider alle mooie plekjes te bezoeken. Van wegen de korte tijd voelde het wel de reis in San Diego in 80 min.

Hij heeft ons onderemeer , de st andreas breuklijn laten zien, diverse universiteiten, pasific ocean, cabrillio national monument , old town, torrey pines(oudste bomen van de wereld), Seaworld…ect.etc.


San Diego bay area overview


San Diego sky line

Bij cabrillio zagen we ook onze eerste eekhoorn. Het uitzicht was hier echt adembenemend.
Van deze plaats waar in aan land kwam, had je een prachtig uitzicht over de san diego bay. En dan pas besef je hoe uitgestrekt en groot de stad is op gezet.

Toen we thuis kwamen was de docher van herman en ellen, samen met haar verloofde langs gekomen om met ons kennis te komen maken. Zij heeft ons even meegeholpen om de internet verbinding op gang te krijgen om onze eerste verslag te kunnen posten. Maar echt veel tijd was er niet voor. Want de familie had een BBQ georganiseerd aan de overkant van de straat bij oom Max omdat hij een zwembad in de tuin heeft. en alle in san diego wonende familie leden kwamen langs voor om ons te .

Het was erg gezellig en iedereen was zo enthousiast, het was een echte Amerikaanse party en iedereen nam van alles lekkers mee. En de grote rib steaks zoals je die altijd in de films ziet ontbraken niet. De familie is echt te gek en allemaal super behulpzaam.We kregen voor de reis een coolbox mee , hij werd meteen gevuld met flesjes drinken.Ze boden ons aan om de nieuwste wegen kaarten te halen enz.enz.
om 22:00 zijn we naar huis gegaan. En zijn lekker gaan slapen.we waren echt kapot van alle indrukken en de BBQ.


huis van oom max


driving on the interstate of San diego

0 Comments:

Post a Comment

<< Home