Reisverslag USA 2006

California-Nevada-Arizona-utah van Kiki,Shawnee & Patrick 22 july tm 14 aug 2006

Tuesday, July 25, 2006

San Diego naar Yucca Valley 24-july dag 3

Na een korte nachtrust ( nog steeds een jetlag) waren we alweer,na gezellig koffie te hebben gedronken met Hermann en Ellen,naar de wallmart gegaan om inkopen te doen,Van Walter en Jane hadden we een koelbox gekregen . en Hermann en ellen hebben ook nog een prepaid cellphone geregeld die we konden gebruiken, erg fijn is, want zo kun je op locale kosten bellen en eventueel als het nodig is gratis naar de familie bellen.daarna hebben we bij de AAA nog alle ontbrekende kaarten opgehaald , ook dat koste ons helemaal niets omdat hermann en ellen lid zijn van de AAA. Dus met een hele berg kaarten en boeken gingen we op stap.



Eindelijk kon de reis beginnen! Geweldige plaatsnamen kwamen voorbij, alles ziet er precies zo uit als in de film! Wat opvalt is dat er veel laagbouw is,omringt door exotische planten en bomen. Ellen vertelde dat alle mooie bloemen en planten Australische import is,en dat met water alles groeit. Al het water komt van de Colorado rivier, en dat zorgt voor water in heel San Diego en Los Angeles county.

Na een hete rit, van sandiego over interstate 15, 215, 62 inmiddels was het zo een 40 graden, waren we al in Indianen gebied gekomen. Hier het zag er inmiddels allemaal al heel wat droger en ruiger uit. Binnen handbereik van de Morongo indianen zijn we voor de verandering even bij Mc Donalds gaan eten, grappig dat er daar een heleboel aziaten zaten te eten…

Nu ging het via Palm Springs richting 29 palms, helaas namen we een verkeerde afslag en zijn we iets omgereden via san bernadino. Vanuit de auto we hadden met de cellphone al diverse hotels gebeld in palm springs maar alles zat vol! Toen probeerden we de plaatsje wat ervoor ligt.. Yucca Valley en we hadden geluk! 5 minuten later zaten we in motel oasis of Eden,midden in de mojave woestijn! Het meisje achter de balie was ook een Indiaanse..De kamer is Flamingo pink met 2 supergrote bedden, dus genoeg ruimte voor iedereen! Er zit ook een zwembad bij, niet zo groot,maar het was heerlijk om de hitte van je af te spoelen…..Terwijl we aan het genieten waren van de jacuzzi en de laatste zonnen stralen zagen we hele vreemde bomen,dat bleken Yoshua trees te zijn! Morgen ochtend vroeg gaan we het echte Yoshua tree park in…na het zwemmen zijn we toch nog even een restaurantje gaan opzoeken,en ergens langs route 62 vonden we Stefano’s, een Italiaans restaurant, waar we heerlijke zeebaars en saldes gegeten hebben. En waar Shawnee in slaap viel, en dat gaan wij nu ook doen!het is inmiddels alweer 23:14. morgenvroeg staan het yoshuatree park en een lange weg richting williams op het programma.




motel oasis of Eden zwembad


tuin van motel oasis of Eden (yucca valley)

gereden miles van sandiego naar yucca vally 176

0 Comments:

Post a Comment

<< Home