Reisverslag USA 2006

California-Nevada-Arizona-utah van Kiki,Shawnee & Patrick 22 july tm 14 aug 2006

Thursday, July 27, 2006

Page 27 july


Page

Toen we vanochtend opstonden had shawnee de laptop aan gezet en heeft contact kunnen maken met het thuis front op MSN. Daarna was ik nog even bezig gegaan met de weblog. Wat bijna ten koste ging van het ontbijt in het hotel. Gelukkig waren we nog net op tijd maar we moesten wel ons best doen om alle benodigd heden voor het ontbijt op tijd te bemachtigen voor dat de door het hotel ingehuurde indiaan alles weer opgeruimd had.

Na het ontbijt zijn we naar lake powel gegaan. Het duurde een behoorlijke tijd voor dat we het strand hadden gevonden. Inmiddels waren we al een aantal keren de state border met Utah overgegaan.Wat echt heerlijk is in Amerika is dat je je auto gewoon op het strand parkeert en zo vanuit je auto het water in loopt. Om ons heen hebben we verschillende malen Nederlands horen praten.Het water van het meer was echt heel lekker en dat was ook wel nodig want de buiten temperatuur was ongeveer 40 graden Celsius. De bodem van het meer was met kiezels bedekt en dat was wat minder. Op het meer waren veel boten die leken op een soort varende woonboten deze hadden ook allemaal hun eigen glijbaan aan boord.na ongeveer een uur of 4 daar te hebben door gebracht vonden we het wel welletjes, en zijn we terug gegaan naar het hotel.


lake powel



lake powel beach


lake powel

na dat een beetje hadden uitgerust in het hotel zijn we gaan kijken bij antilope point. Maar daar was niet zoveel te zien en ze gingen bovendien net dicht. Daarna zijn we nog even bij een indiaanse benzine pomp geweest en vandaar nog even in Page winkel centrum.Daarna zijn we weer terug gegaan naar het hotel om te gaan zwemmen in het zwembad wat erbij hoort. De jacuzzi was echt heel warm en stonk ook een beetje en het zwembad was inmiddels al in z’n geheel overgenomen door kleine kinderen. Dus na een uurtje hadden we het hier ook wel weer gezien. Daarna hebben we onze verbrande lichamen voorzien van een heerlijke after sun en zijn we gaan eten bij de chinees waar we een folder van hadden gevonden. Het Chinese eten was te gek behalve shawnee z’n foe yung hai deze leek totaal niet op die we kennen zoals in nederland en daarom heeft hij alleen de rijst gegeten. Daarna zijn we terug gegaan naar het hotel en hebben kiki en ik een flesje Califonische champagne open getrokken om onze vakantie te vieren. En met een glaasje in de hand zit ik nu nog even het verslagje te maken.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home