Reisverslag USA 2006

California-Nevada-Arizona-utah van Kiki,Shawnee & Patrick 22 july tm 14 aug 2006

Friday, July 28, 2006

Page naar bryce canyon 28 july

Dit keer vroeg genoeg richting ontbijt gegaan. Er was nog volop maar we moesten wel in de rij staan en wachten op een tafeltje. Na het nuttigen van een bagel zijn we vertrokken richting brice canyon. Het hotel personeel van best western at lake powel heeft voor ons nog even de boeking geregeld voor ruby’s inn, dit omdat wij ze met onze mobiel niet konden bereiken. Toen eindelijk op weg en oor het laast nog even een blik geworpen op lake powel.

De rit ging richting Utah (byice canyon) het was ongeveer 28 graden Celsius warm . De rit was opnieuw erg mooi, het landschap wisselde regelmatig en naar mate we dichterbij Bryce kwamen werden de landschappen steeds mooier. We reden door kleine dorpjes met prachtige valleien, afgewisseld met ruige rots partijen. Onderweg hebben we nog even getankt en wat drinken ingeslagen. Om ongeveer 14:30 kwamen we aan in bryce canyon , de hotel kamer (nr 7358) was super, 2 queensize beds, ijskast , microwave,big colour tv, en wifi internet aansluiting. Hier hebben we even een kleine brake gehouden en hebben we wat boodschappen gedaan, wat hotdogs gemaakt, en daarna zijn we door gereden naar bryce canyon national park.


landschap onderweg naar brice canyon


nog eentje


Dit park heeft prachtige rots formaties. de weg omhoog gaat dwars in dennenbossen. we hebben verschillende view points bekeken tot dat het weer begon te betrekken, op de radio hoorde we verschillende waarschuwingen voor heavy rain en thunder storms. Toen we terug waren bij het hotel regende het pijpenstelen en bliksemde het rond om ons heen. De temperatuur was wel flink gedaald maar wel lekker na zoveel dagen met erg warm weer.




brice canyon


brice canyon

Daarna en zijn we in de laundromat onze was gaan doen. Lekker weer schone kleren!! helemaal droog kwamen ze er niet uit , dus hebben we ze in de hotel kamer verder te drogen gehangen. Daarna zijn we gaan eten in het brice canyon finest in ruby’s inn. Het eten was er heerlijk shawnee wilde een gepofte aardappel, kiki had mozzarella cheessticks, portabello champions en een groente schotel. Zelf had ik het buffet gekozen, en van alles wat genomen zoals rijst, stoofvlees, kip, bonen, zalm, salade, mashed potatoes, ect. En nu nog even bloggen en de foto’s saven.


slecht weer bij het hotel


Morgen blijven we nog even en gaan we naar nog een paar bryce canyon view points , en er ligt nog een kleine nagebouwde old town bij het hotel waar we willen kijken. Misschien willen we nog een horse trip doen , dat past wel heel goed bij het land schap.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home