Reisverslag USA 2006

California-Nevada-Arizona-utah van Kiki,Shawnee & Patrick 22 july tm 14 aug 2006

Tuesday, August 15, 2006

Los angeles

Vannacht zijn we een paar keer wakker geworden van diverse autoalarmen, echt lekker lig je dan ook niet te slapen. Eentje leek erg veel op die van ons dus ben ik maar op gestaan om te gaan kijken.Gelukkig was er niets aan de hand. Maar het is wel irritant om zo vaak in je slaap te worden onderbroken.Eenmaal opgestaan zijn we richting hollywood vertrokken. Toen we het hollywood sign al zagen in de bergen vonden we ook al snel een nieuw motel midden in hollywood. (The Vagabond Inn)Vanuit het motel zijn we gelopen naar hollywood boulevard waar de walk of fame zich bevind, langs deze walk of fame liggen wel wat leuke winkeltjes die we hebben bezocht.


hollywood vanuit hotel vagebond inn


hollywood capitol records


hollywood


walk of fame

Ook Sunset Boulevard ligt daar, het is de plek waar het allemaal ooit begonnen is. Het ziet er mooi en gezellig uit, maar van de glorie van weleer is niks meer te merken! Daarna zijn we terug gegaan naar het motel en hebben we onze even opgefrist en zijn we met de auto richting beverly hills gegaan. Ook dit ligt niet echt ver van het hotel. We hebben de mullholand drive genomen .en uiteindelijk kwamen we door de buurten van bervely hills. Echt hele mooie huizen met zeer lange palmbomen aan weerskanten van de weg, het is echt raar om daar opeens doorheen te rijden. Helaas zijn veel van de huizen omringd met heel veel struiken en planten dus echt veel krijg je niet te zien. Op straat vind je hoofdzakelijk mexicanen die in de tuinen aan het werk zijn om alles mooi te houden. En verder kom je heel veel porches tegen en andere grote en dure auto’s.


los angelas sky line vanaf mullholland drive


palmen van berverly hills

Het einde van de rit bracht ons naar santa monica boulevard en dus weer bij de zee. Daar hebben we even de auto geparkeerd en zijn we de santa monica pier opgelopen. Vanuit de pier zijn we een promenade ingelopen en hebben we hier snel wat gegeten. Toen weer terug de naar hollywood ,maar het was inmiddels spits uur dus hebben we er erg lang overgedaan.Eenmaal terug bij het motel hebben we ons nog even in het zwembad laten zakken, en in de avond hebben kiki en ik nog even snel de hollywood boulevard bezocht, alleen waren nu de meeste winkeltjes gesloten, en begon de sfeer op straat wat minder te worden dus zijn we weer terug naar het motel gegaan. Nadat de zon was ondergegaan zie je de straten zoals ze zijn…Veel zwervers.vaak met hun hele hebben en houden op straat, sommige in een auto..Dit is dus de keerzijde van Hollywood!


Santa Monica pier


Santa Monica pier



Santa Monica sky line

0 Comments:

Post a Comment

<< Home