Reisverslag USA 2006

California-Nevada-Arizona-utah van Kiki,Shawnee & Patrick 22 july tm 14 aug 2006

Wednesday, August 02, 2006

Las vegas dag 2

Kiki was als eerste opgestaan vandaag, ze wilde graag wat inkopen gaan doen.
In de tussentijd heb ben shawnee en ik ons gedouched en aangekleed en zijn we vast de spulletjes gaan opruimen. Toen kiki terug kwam had ze bij de starbucks in het hotel koffie en broodjes gehaald. Na ons ontbijt zijn we gaan uit checken en zijn we met onze auto weer de strip opgereden. Ik wilde nog graag een keer in de stratosphere gebouw. Dit is het hoogste gebouw in las vegas dit is een hele hoge toren, met diverse attracties er boven op.


stratosphere



de strip vanuit de stratosphere



Voor dat we in de toren konden, moesten we eerst kaartjes kopen en gingen we door een metaal detector en security heen. De lift ging met een snelheid van 21 mile naar boven. Het uitzicht boven was mooi. Eenmaal boven konden we genieten van het mooie uitzicht.toen moest ik nog even met de big shot gelanceerd worden. De bigshot is een attractie bovenop de toren. Je word met een stoel langs de antenne mast naar boven gelanceerd. Dan tot stilstand gebracht en dan naar in vrijeval naar beneden gelaten en dat alles op ongeveen 300 meter hoogte . Dat geeft wel even een adrenaline stoot. Shawnee en kiki hebben me beneden opgewacht. ( dus johan als je dit leest , i’ve done it!!)






fremont


daarna zijn we fremont street gereden, langs alle kerkjes waar je voor een paar dollar kan trouwen.Fremont heeft s avonds een grote overkapping waarop reclame word geprojecteerd . Jammer dat wij er alleen overdag zijn geweest, maar goed we hebben het gezien en we hebben er lekker gegeten bij een ierse pub/restaurant. Daarna zijn we weer terug naar de stratosphere toren gereden om met jack en berverly (familie) af te spreken. Wij hadden onze auto geparkeerd bij bij (hoe toepasselijk) jack in te box,( fast food restaurant ). Ongeveer 20 min later was hij er en we hebben kennis gemaakt en zijn achter zijn auto aan gereden naar naar hun huis in een buitenwijk in noord west las vegas.

a>
huis van jack en beverly


jack

Jack en berverly zijn echt hele toffe mensen en klikt meteen ze boden ons meteen een slaap plaats aan in hun huis en, jack ging pizza halen en we konden onze laptop op het internet aangesloten. Meteen werden er een aantal foto’s van vroeger tevoorschijn getoverd en herrineringen opgehaald. Jack bood aan om ons mee te nemen naar de”valley of fire”. Uit zijn verhalen bleek dat hij door de indianen is geaccepteerd en daardoor op plaatsen komt waar normaal blanken worden geweerd. Hij zou ons meenemen naar een plaats waar normaal de indianen rituelen houden en waar petroglyphs op de rots wanden zijn achtergelaten.
Daar hadden we natuurlijk wel oren naar, betekende wel dat we wat aan passingen moesten maken in de planning.daarna zijn we gaan slapen en zouden we weer vroeg opstaan om de trip naar de “valley of fire” te maken.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home