Reisverslag USA 2006

California-Nevada-Arizona-utah van Kiki,Shawnee & Patrick 22 july tm 14 aug 2006

Tuesday, August 15, 2006

San diego

We waren vandaag een beetje langer blijven liggen dan normaal, en toen we beneden kwamen ging Ellen had een eitje met spek voor ons bakken. Shawnee heeft nog wat langer uitgeslapen. Mirjam de dochter van Herman en Ellen was er ook om nog even wat te babbelen.Omdat we het einde van de reis naderde moesten er nog snel wat plannen worden gemaakt voor de laatste dagen. Kiki wilde graag nog even shoppen, shawnee wilde naar de dierentuin en ik wilde graag nog en bezoek brengen aan See World. Tijdens de barbecue hadden we met jack en lisa min of meer een afspraak dat zij ons mee zouden nemen naar de dierentuin dus hebben we ze gebeld of het uitkwam. Het telefoontje kwam wat onverwachts maar als de vriendin met wie ze s’avonds eigenlijk mee hadden afgeproken mee kon naar de dierentuin dan vonden ze het leuk om te gaan. Mirjam heeft ons uitgelegd waar de shops waren waar kiki graag wilde gaan kijken. Zo zijn we gaan rijden naar een grote mall, eerst waren we klaarblijkelijk in het verkeerde gebouw, maar naar een kleine omzwerving eindigde we bij de winkel hot topics waar kiki graag heen wilde . We hebben daar zeker ruim anderhalf uur door gebracht en allemaal leuke dingetjes gekocht.daarna zijn we wat gaan eten.


winkel karretje heeft eigen roltrap in de mall

Daarna heeft jack ons opgehaald om vervolgens eerst naar zijn huis te gaan om lisa op te halen. Lisa onthaalde ons warm en we kregen een rondleiding door huis en tuin. Het huis was echt fantastisch en heeft een groot zwembad in de tuin de tuin loopt helemaal de berg af tot beneden aan toe en staat vol met verschillende fruitbomen. shawnee heeft een aantal grapefruits geoogst, en na even rondkijken en kennis maken met de honden zijn we de vriendin gaan ophalen, en daarna zijn we door gereden naar de dierentuin.


jack en lisa


huis van jack en lisa


achterkant huis van jack en lisa




De san Diego dierentuin is bekend vanwege het fokken van bedreigde diersoorten. Zo hebben we onder andere ook panda beren kunnen bezichtigen, en hebben een ritje met de kabelbaan gemaakt die ons van de ene kant van de dierentuin en weer terug bracht. Toen het donker was en de dierentuin dicht ging, hebben jack en lisa ons meegenomen naar de thai (lotus) en van de hele vakantie hebben we hier het lekkerste eten genoten, voor Shawnee was dit de allerleukste leukste dag van de vakantie . Na het eten moesten we helaas afscheid nemen van jack en lisa en zijn we terug gereden naar het huis van Herman en Ellen.



panda beren


kabel baan in san diego zoo

0 Comments:

Post a Comment

<< Home